La Creu del Sud (Bons Homes Book 2) (Catalan Edition) por Xavier García Asquerda

February 20, 2020

La Creu del Sud (Bons Homes Book 2) (Catalan Edition) por Xavier García Asquerda
Titulo del libro : La Creu del Sud (Bons Homes Book 2) (Catalan Edition)
Autor : Xavier García Asquerda
Fecha de lanzamiento : July 15, 2017
Número de páginas : 808

Descargue o lea el libro de La Creu del Sud (Bons Homes Book 2) (Catalan Edition) de Xavier García Asquerda en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Zurich. Jan Centella, un brillant enginyer informàtic que treballa per a una firma especialitzada en alta tecnologia, es assassinat per un sicari. El que més desorienta a la policia local és la manca de proves i d’un mòbil que expliqui el crim. Els investigadors són incapaços de trobar cap explicació.

Berta Palau, inspectora d’homicidis, pren el cas i segueix les pistes que un misteriós confident li proporciona. Una d’elles la porta fins l’Héctor Sandoval, qui després de l'aventura del Secret dels Bons Homes, gaudeix del seu retir al paradís de Fernando de Noronha. Els dies transcorren plàcidament per a ell fins que un dia rep la visita de la inspectora Palau. No triga en adonar-se de que no li queda cap altre remei que ajudar-la, com tampoc trigarà en comprovar que les urpes del Consorci els amenacen rere la mort del jove.

En una investigació frenètica contra rellotge per resoldre l’assassinat del Jan Centella, l’Héctor i la Berta, amb l’ajuda de la misteriosa Cay, hauran de resoldre una a una, totes les pistes que s’interposen entre ells i el llançament del Movex, un producte de darrera generació de la industria farmacèutica amb el que el Consorci pretén dominar el món.