A l'altre costat de l'infern (Novel-La (amsterdam)) (Catalan Edition) por Jordi Sierra i Fabra

December 6, 2019

A l'altre costat de l'infern (Novel-La (amsterdam)) (Catalan Edition) por Jordi Sierra i Fabra
Titulo del libro : A l'altre costat de l'infern (Novel-La (amsterdam)) (Catalan Edition)
Autor : Jordi Sierra i Fabra
Fecha de lanzamiento : June 22, 2015
Número de páginas : 288
Editor : Àmsterdam

Obtenga el libro de A l'altre costat de l'infern (Novel-La (amsterdam)) (Catalan Edition) de Jordi Sierra i Fabra en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Sang, cinisme, pecat i perdó. El nou cas de l’investigador Hilari Soler, l’ovella negra de la comissaria durant els anys més tèrbols del franquisme, farà trontollar un dels pilars del règim: l’Església.
La tercera investigació del nostre detectiu té com a detonant el terrible assassinat de la germana Maria, una monja que ajudava en els parts en un hospital, però que amagava a la seva cel·la estris de tortura i flagel·lació… Maria, hi ha pecats que ni tan sols Déu és capaç de perdonar?
Un cas esfereïdor: crueltat, doble moral, degradació personal i impunitat. Un cas que ens submergeix, de la manera més grotesca i abominable, en les clavegueres de la societat de l’època, allà on els diners poden amb tot: amb les persones, amb les creences i amb el més enllà.
«La taca vermella estava situada just damunt del cor, amb el centre, el lloc per on havia entrat la bala, molt més negre. La sang formava un petit bassal sota el cos.
—Un sol tret —li va dir un.
—A boca de canó —li va dir un altre.
—Una execució pura i dura —va manifestar un tercer.»