Filmtips van een dyslexiediva (Dutch Edition) por Kathleen Vael

April 2, 2020

Filmtips van een dyslexiediva (Dutch Edition) por Kathleen Vael
Titulo del libro : Filmtips van een dyslexiediva (Dutch Edition)
Autor : Kathleen Vael
Fecha de lanzamiento : April 26, 2012
Número de páginas : 86
Editor : Moon

Filmtips van een dyslexiediva (Dutch Edition) de Kathleen Vael está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Kobra houdt van voetballen, dagdromen, de jongens uit haar klas bespreken met haar bff Katja en van zingen. Als ze in een muziekstudio de titelsong voor een nieuwe voetbalfilm mag inzingen komt haar droom uit. Maar er staat haar nog een verrassing te wachten: Kobra wordt gevraagd om samen met Katja auditie te doen voor een van de filmrollen. Helaas voor Kobra gaat de hoofdrol aan haar neus voorbij, maar ze mag wel de rol van een van de vriendinnen van voetbalheld Bram spelen. Ze gaat zo op in haar filmrol dat ze haar echte vriendje Ravir bijna zou vergeten. Maar dan mag Kobra mee op een voetbaltripje naar Barcelona...

Filmtips van een dyslexiediva is het derde, zelfstandig te lezen deel over dyslexiediva Kobra. Met vrolijke illustraties van Kristel Steenbergen.