L'HERÈNCIA DE JERUSALEM: El llibre que El Vaticà va voler destruir (Catalan Edition) por Josep Capsir

February 19, 2020

L'HERÈNCIA DE JERUSALEM: El llibre que El Vaticà va voler destruir (Catalan Edition) por Josep Capsir
Titulo del libro : L'HERÈNCIA DE JERUSALEM: El llibre que El Vaticà va voler destruir (Catalan Edition)
Autor : Josep Capsir
Fecha de lanzamiento : August 9, 2014
Número de páginas : 264
Editor : Josep Capsir

Descargue o lea el libro de L'HERÈNCIA DE JERUSALEM: El llibre que El Vaticà va voler destruir (Catalan Edition) de Josep Capsir en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Hugo Di Bella, un estudiant d'història, posseeix un antic exemplar d'un llibre hebreu a la seva biblioteca familiar. Aquest llibre, redactat en el període dels incunables, va ser rescatat abans de ser destruït pel poder pontífex. Una trucada del seu professor, Daniel Malluck, doctorat en Història antiga, origina que aquest conegui l'existència de l'incunable. Mogut per l'interès històric d'un exemplar únic i la curiositat, Malluck es reunirà amb el seu alumne i convidarà a un bon amic, el filòleg Lucio Servade per poder traduir de l'hebreu els misteris que amaga el misteriós llibre.

Trobaran les claus que xifren el contingut del llibre i aniran descobrint les localitzacions dels tresors del Temple de Salomó i els canvis d'ubicació que han anat tenint durant els darrers segles. Descobriran on s'amaga l'Arca de l'Aliança, la Veracreu i l'Evangeli apòcrif de Jesús de Natzaret.

Ells tres, hauran descodificar els textos xifrats que conté el "Traspàs dels compromisos de resguard del Sojorn dels Testimonis i dels Estris sagrats".

Després desxifrar els jeroglífics que amaga el llibre, emprendran una fascinant i perillosa recerca d'alguns dels tresors ocults.

Però la congregació més antiga i secreta del món segueix vetllant perquè algunes coses no surtin mai a la llum.

Perquè la veritat és perillosa ...

Aquí pots visualitzar el booktrailer: http://www.youtube.com/watch?v=2YGyZvgwnoc