Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) por Barbara Vastenavond

February 20, 2020

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) por Barbara Vastenavond
Titulo del libro : Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic)
Autor : Barbara Vastenavond
Fecha de lanzamiento : May 1, 2012
Número de páginas : 60
ISBN : 8415456336
Editor : Cossetània Edicions

Descargue o lea el libro de Excursions amb nens pel Camp de Tarragona: des d'una àrea de pícnic (Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic) de Barbara Vastenavond en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Excursions amb nens pel Camp de Tarragona des d'una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. No cal ser un expert excursionista per fer un cim, creuar un pont penjat o endinsar-se sota terra i gaudir d'unes propostes plenes de contrastos, aventura i emocions intenses. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d'on emprendre l'aventura o refer forces després d'una jornada d'acció amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d'accedir-hi o els telèfons de contacte. Fer una barbacoa en família sota els pins, esbargir-se als gronxadors enmig d'un prat o refrescar-se en una font a la vora d'un riu és a l'abast de tothom!